• 25 September

Уелс – Сърбия

Уелс флагСърбия флаг
Уелс – Сърбия

Световно първенство – Квалификации
Събота, 12 ноември, 2016

Уелс

В събота вечерта Уелс посреща Сърбия в мач от 4-я кръг от световните квалификации за Световното първенство в Русия през 2018 година. В момента Уелс се намират на 3-то място с 5 точки. В последния си мач отбора завърши 1-1 с Грузия което си беше разочароващо, но сега имат възможност да се реваншират като победят лидера в групата.

След изиграването на 3 кръга Уелс са непобедени (1-2-0) като в равенството им срещу Австрия (2-2) те се представиха страхотно и затова последвалия равен срещу Грузия бе толкова изненадващ за много хора. В 2 от трите мача на Уелс, и двата отбора са успели да отбележат поне по 1 гол, като отново в 2 от случаите Уелс са вкарали по 2 или повече гола.

У дома Уелс имат изиграни 2 мача като в първия победиха Молдова с 4-0, а втория е вече споменатото равенство с Грузия. Ако включим и квалификациите за европейското първенство, отбора е непобеден в 7 домакинства (4-3-0), като в 5 от мачовете са запазили вратата си суха и само на два пъти не са успели да отбележат гол.

Сърбия

Сърбия не успя да се класира за европейското първенство и е хубаво да видим, че отбора отново се намира във форма. В момента те се намират на върха в класирането със 7 точки и съм сигурен че равенство от днешното гостуване ще им бъде напълно достатъчно.

След изиграването на 3 кръга отбора на Славолюб Муслин е непобеден (2-1-0). Двата по-интересни мачове за Сърбия до момента бяха у дома, като в първия завършиха 2-2 с Ирландия, а в другия победиха Австрия с 3-2. Също като при Уелс, в 2 от 3-те мача на Сърбия и двата отбора са отбелязали гол. Разликата е че сърбите са вкарали и в трите срещи по 2 или повече гола.

В гостуванията си Сърбия има 2 поредни победи на нула, като включим и квалификациите за европейското първенство. Преди това отбора нямаше победа в 3 поредни гостувания като загуби 2 от тях.

Прогноза

Както вече казах сърбите ще са доволни и на точка от тази среща и според мен именно нея ще търсят в този мач. Уелс пък ще трябва да покажат по-добра игра от тази която показаха срещу Грузия ако искат да спечелят нещо днес.

Аз смятам да се насоча към залог за Гол/Гол като коефициента му е доста добър. С Рамзи и Бейл в състава, Уелс със сигурност ще създадат доста положения и според мен ще отбележат поне 1 от тях. Сърбия пък вкара 8 гола за трите си мача до тук и макар 5-те от тях да бяха в домакинствата им, те показаха че имат достатъчно атакуваща мощ, за да бележат.

Залог: Гол/Гол при коефициент от 1,95 в Bet365

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *