• 27 September

Рома – Палермо

Рома логоПалермо лого
Рома – Палермо

Италия – Серия А
Неделя – 23.10.2016

Рома

През седмицата Рома успя да обърне от 0-1 до 3-1 Аустрия Виена и мача изглеждаше като лесна победа, но австрийците вкараха 2 гола в края и мача завърши 3-3. Въпреки добрата си игра в Серия А, „вълците“ са спечелили само 1 от 5-те си срещи в Европа този сезон.

Във вътрешното първенство Рома има 3 победи от последните си 4 мача, като това включва страхоните победи над Интер (2-1) и Наполи (1-3). В момента отбора е на 2-ро място в класирането и ще играе с Палермо, който победи с 5-0 и 2-4 в мачовете им миналия сезон.

В 6 от 8-те си мача до момента в Серия А, Рома са отбелязали 2 или повече гола, за тези срещи отбора има 5 победи и 1 равенство. За последните 2 сезона „вълците“ имат 16 победи, 1 равенство и 0 загуби в домакинските си мачове в който са отбелязали 2 или повече гола. Сухите мрежи който са успели да задържат са 6 от общо 17 мача.

Палермо

Палермо се представя доста зле този сезон и загубата от Торино (1-4) миналата седмицата е тяхната втора поредна в последните им 3 мача. Със само 1 победа този сезон ми е трудно да ги видя като победители в тази среща, а дори мисля че те ще бъдат доволни и на точката от този мач.

Добрата новина за Палермо е, че са отбелязали в 4 от последните си 5 мача в Серия А, но пък също така имат само 1 мач в който са запазили вратата си суха, което означава че отбора трябва да отбележи поне 2 гола за да стигне до 3-те точки в който и да е мач.

В гостуванията си този сезон, Палермо са отбелязали по 1 гол във всичките 4, но пък са допуснали да им отбележат в 3 от случаите. И в трите мача обаче, отбора е избегнал загубите завършвайки 1-1. Връщайки се назад към миналия сезон виждаме че отбора има 0 победи, 1 равен и 10 загуби в случаите в който е допуснал 2 или повече гола като само в 6 от тези мачове Палермо не са успели да отбележат.

Прогноза

Очаквам Рома да спечели този мач, но заради играта си в защита, не очаквам това да стане на нула. Както вече казах, когато „вълците“ отбележат 2 гола в мач, имат страхотна статистика, за разлика от Палермо който като допуснат 2 гола почти сигурно губят мача.

Със сигурност избягвам залог за Рома с Азиатски Хендикап, защото виждам повече смисъл в този на Гол/Гол. Все пак Палермо са отбелязали гол във всяко едно гостуване през този сезон, включително и на Интер. Единственото ми притеснение е, че в 4-те си срещи пред собстена публика срещу отбори от топ 6, Палермо на 3 пъти не успя да отбележи гол.

Залог: Гол/Гол при коефициент от 2.00 Bet365

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *