• 25 September

Пескара – Палермо

Пескара - Палермо
Понеделник вечерта ни предоставя двубоя между намиращите се на последните две места Пескара и Палермо. И двата отбора със сигурност ще изпаднат в Серия Б, но въпреки това ще се опитат да донесат малко поводи за радост на феновете си в последните 2 кръга.

Ако не друго, то поне този мач обещава да бъде интересен. Един срещу друг се изправят двата отбора с най-лоши защити в Серия А, като общия брой голове който са допуснали е 153. Ако това не е достатъчно, ще кажа че Пескара допускат средно по 2.11 гола в домакински мач, а Палермо допуска по средно 2.5 гола навън.

В 83% от домакинствата на Пескара сме видели над 1,5 гола, а допълнение ще кажа че в 89% от мачовете на Палермо те са допускали поне 2 гола. Всички тези статистики ме карат да мисля, че ни очаква мач с няколко гола, но не и голова фиеста. Смятам така, защото за да се бележат голове не е нужно само противника да играе слабо в защита, но и да имаш добро нападение, а това липсва и при двата отбора.

Пескара са отбелязали повече от един гол само в три от 18-те си домакинства,а  Палермо са отбелязали повече от един гол само в две от 18-те си гостувания. „Розанери“ са допуснали гол във вратата си вече 15 поредни мача навън, но сега се изправят срещу отбор който вкарва по 0.94 гола средно у дома.

Пескара – Палермо: Препоръчан залог

Гол/Гол:

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *