• 25 September

Люксембург – Холандия

Люксембург флагХоландия флаг
Люксембург – Холандия

Световно първенство – Квалификации
Неделя, 13 ноември, 2016

Люксембург

Люксембург се намират на дъното в Група A след като са спечелили 1 точка от 3-те си мача до момента. В група като тази обаче, дори едната точка от 3 мача би трябвало да действа окуражаващо на играчите.

Равенството за отбора дойде в последния им мач в който те гостуваха на Беларус и завършиха при резултат 1-1. Люксембург загубиха първите си 2 мача в групата като първо България ги победи с 4-3, а след това и Холандия с 0-1. Отбора е успял да отбележи гол в 2 от 3-те си срещи което си е впечатляващо, но пък нито веднъж не успя да запази вратата си суха, което пък си е сериозен проблем.

У дома Люксембург са загубили 3 от последните си 6 турнирни мача като последната им победа е срещу Македония миналата година. В мачовете си срещу големите отбори те изпитват сериозни затруднения като резултатите от мачовете с Испания (0-4), Украйна (0-3) и Словакия (2-4) го показват много добре.

Холандия

Холандия бе едно от големите имена които пропуснаха Евро 2016. Този път обаче започва добре квалификациите си за световното през 2018 година. 4 точки от 3 мача им отрежда 3-тото място във временното класиране, но след тази среща те най-вероятно ще се изравнят по-точки с втория – Швеция.

Загубата от Франция с 0-1 у дома в последния мач си беше голям удар за холандците. Освен това те имат и равенство с Швеция, което означава че нямат право да губят точки в днешното си гостуване. В 2 от 3-те срещи на Холандия, и двата отбора са отбелязали гол, но също така отбора все още няма суха мрежа което си е притеснително.

Далеч от дома холандците са загубили един от последните си 4 мача, което включва победи над Латвия и Казахстан  които са от нивото на Люксембург. Отбора изпитва затруднения в мачовете си с по-силните отбори, но пък срещу такива като Люксембург се справят доста добре.

Прогноза

Люксембург не са никак слаб отбор, особенно у дома, но срещу големите отбори доста често губят и то с 2 или повече гола разлика. Холандия не са това което бяха, но въпреки това разполагат с достатъчно качествени играчи да спечелят този мач с разлика.

Залог:  2(-2.0) при коефициент от 1,85 в Bet365

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *