• 27 September

Дъндалк – АЗ Алкмаар

Дъндалк логоАЗ Алкмаар лого
Дъндалк – АЗ Алкмаар

Лига Европа
Четвъртък, 24 ноември, 2016

Дъндалк

След известна пауза, Дъндалк отново ще играят официален мач като това е мачът им с АЗ Алкмаар в Лига Европа. В момента ирландците имат 4 точки от 4 мача и се намират на 2-ро място в групата, като мача им срещу холандците е последния им домакински мач в групата.

Ирландски отбор никога не е преминавал груповата фаза на турнира и ако Дъндалк успеят да се задържат в топ 2, то това ще бъде голямо постижение. До момента те са успели да отбележат голо във всяка една от 4-те си срещи, но винаги само по 1.

У дома Дъндалк имат 1 победа и 1 загуба, като победата им е над Макаби Тел Авив с 1-0, което и техния единствен мач в който запизаха вратата си суха. Това че вътрешното първенство приключи, поставя тяхната физическа подготовка под голям въпрос, но пък от друга страна, това означава че отбора може да бъде изцяло фокусиран върху представянето си в мачовете от Лига Европа.

АЗ Алкмаар

След 4 кръга, АЗ Алкмаар са без победа и само с 2 точки. Ситуацията е такава, че холандците нямат право на грешка в този мач и ще търсят победата на всяка цена.

АЗ Алкмаар са отбелязали голове в 2 от 4-те си срещи в групата, но само веднъж в последните 3. В защита имат само 1 суха мрежа, като в 2 от мачовете допуснаха по 2 или повече гола. Колкото и странно да звучи, холандците се представят доста зле този сезон, особенно в Лига Европа. Ако нещо трябва да се промени, то трябва да стане незабавно, защото това е последен шанс за тях да продължат напред.

Прогноза

Това е един важен мач за историята на ирландския футбол, и при победа на Дъндалк, те ще имат нужда само от точка в последния мач, за да продължат напред. Отбора ще е напълно отпочинал, и предвид важността на мача и че това е последния им домакински мач, очаквам да ги видя повече от мотивирани на терена.

АЗ Алкмаар нямат победа вече 7 поредни гостувания в Лига Европа, а освен това не успяха да отбележат гол в последните си 2.

Дъндалк успяха да отбележат голове и в двете си срещи със Зенит и определено има голям шанс да го сторят и днес. Както вече казах , отбора е вкарал само по 1 гол във всяка среща, а според мен ще имат нужда от 2, за да спечелят днес. Именно заради това ще се подсигуря като потърся залог с азиатски хендикап.

Залог: 1(+0.5) при коефициент от 1,62 в Bet365

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *